C-Solutions

Partners

Partners & Gelieerde Ondernemingen

"als je snel wilt gaan, ga dan alleen;
als je ver wilt gaan, ga dan samen!"

Op deze pagina vindt je een overzicht van bedrijven waar ik een partnership me heb en dus me samenwerk. Elk van deze partners heb ik zorgvuldig geselecteerd op basis van mijn overtuiging dat ze iets waardevols, nuttigs of bijzonders hebben dat een bijdrage kan leveren aan een succesvolle en efficiënte manier van zaken doen.

Mocht je dus zelf aan de slag willen gaan heb je hier de tools die ik zelf gebruik.
Voor iedere verkoop via een affiliatelinks waarbij de bezoeker afkomstig is van C-Solutions ontvang ik een vergoeding. Door gebruik te maken van deze affiliatelinks wordt er een unieke code meegestuurd zodat mijn partners kunnen zien dat iemand afkomstig is van C-Solutions. Dit alles kost jou uiteraard niks.
In tegendeel… bij sommige partners zitten er zelf voordelen aan zoals kortingen of een kleine vergoeding.
Let op! Niks moet, alles mag!

Boekhoudprogramma Jortt

Boekhoud-
programma Jortt

Ik heb gekozen voor boekhoudprogramma Jortt! Wil jij ook Boekhouden met een Glimlach! Start dan nu gratis met Jortt.

Factuur Ninja

Een krachtige suite met online tools: factureer klanten, verzamel (online) betalingen, voorstellen maken, uitgaven, tijdtaken en meer… Met de mobiele applicatie kun je overal factureren… op kantoor, bij een klant of op een strand, klanten aanmaken en facturen versturen in seconden…

Mollie (Mollie)

Mollie helpt ondernemingen van elk formaat efficiënter te werken door een betrouwbare, maar makkelijk te gebruiken, betaaloplossing. Accepteer vandaag nog betere betalingen en boost de groei van jouw onderneming.

Bunq

Bank voor vrijheid.
Een baanbrekende mobiele bank, gebouwd om jouw leven makkelijker te maken. Beleef de vrijheid om je geld helemaal op jouw manier te besteden, beheren, sparen en investeren. Ontdek vandaag nog wat bunq voor je kan doen!

PayPal-logo

Paypal

Speciaal voor bedrijven biedt PayPal een zakelijke rekening.
Of je nu op zoek bent naar een complete betaaloplossing of PayPal als extra betaalmethode wilt toevoegen aan je website, zij hebben een slimme oplossing die perfect past bij je bedrijf.
Wil je hulp bij het openen van een account, laat het mij dan weten. Ik zorg ervoor dat iemand van PayPal contact met je opneemt om je te helpen.

Vimexx

Het startpunt van jouw internet succes!
Heb je een goed idee voor een nieuwe website, webshop of misschien voor je eigen bedrijf? Vimexx's volledig geautomatiseerde systeem zorgt ervoor dat jij je website binnen no-time online hebt. Supersnelle hosting, domeinen en support voor een fantastische prijs. Leg dan nu je eigen domeinnaam vast!

TMD Hosting

Geleid door ervaring, aangedreven door kennis, afgeleverd met liefde! Linux Shared Web Hosting Volledig beheerde hosting, geavanceerde technologie. TMD Hosting heeft datacenters over de hele wereld.
Scroll naar top